søndag den 6. december 2009

2. søndag i advent

Endnu en dag med fuld skrue på juleriet ;o) Dagen tog sin begyndelse med at mærke på sokken for at se om der lå en gave, hvilket der gjorde... Til stor jubel lå der en Bamse i gaven, og den blev kysset, krammet og vist til Kylling og Ælling. Derefter, og meget ujulet, tog Aske og Kim (og Bamse) til gymnastik, imens jeg fik ryddet lidt ud i stuen... Da de kom hjem, kørte vi til Grantoftegård, hvor vi ud over at køre i hestevogn, klappede heste, får og geder og så skulle der købes juletræ. Jeg ville gerne have et slankt træ, Kim ville gerne have et mørkegrønt, tykt og stort træ, men det blev nu Aske der endte med at vælge. Han vendte tilbage til det samme, lille fine og meget lysegrønne træ gang på gang et træ blev ham forevist. Faderen var ikke helt tilfreds men Aske var meget overbevisende i sine argumenterfor og holdt stædigt fast i sit "nej for stort - det her træ er fint" ;o). Der er nu ret skønt derude.
Da vi kom hjem, spiste vi frokost og så var det tid til en middasgslur. Jo jo, han kan stadig være der og nyder at sove til middag lige der midt i stuen ;o)
Aske vågnede med et "vil gerne pynte juletræ" og så blev der skruet op for julemusikken og julekassen blev endnu en gang fundet frem.
Det er blevet SÅ fint, men Aske har bemærket at der mangler en stjerne i toppen, så sådan en må vi vist på jagt efter i morgen.

3 kommentarer:

mor bedstemor sagde ...

Det passede nok fint med bamse kom i dag.Dejligt at se jeres juletræ ,hvor er det fint,også skønt at se jer alle på billedet.Ja stjernen bliver I nød til at finde i morgen god tur.Knus herfra

connie sagde ...

hæhæ - vi vidste at den bamse ville finde lykke hos jer.
Ser rigtig dejligt ud med jeres søndags aktiviteter, meget smukt lille træ - så håber at der nu vil blive danset godt omkring det.
kh herfra

svigerinde Birgit sagde ...

Hej Kim, det ser ud til at du skal være noget vedholdende for at komme igennem med dine holdninger
:0)men hygge er jeg sikker på at I nok skal få også omkring det lille træ.
Knus til jer alle 3