torsdag den 4. marts 2010

1 måned

I dag er det præcis 1 måned siden Toke kom til verden og ligesom den dag for 1 måned siden, har det i dag været en fantastisk og særlig dejlig dag.
Vi overvejede at fejre dagen med lagkage, men blev i stedet enige om at tage i zoo og nyde det fantastiske, men dog kolde, solskinsvejr. Vi har været en hel del gange i zoo gennem de sidste 2 år, men jeg tror faktisk jeg vil sige, at turen dertil i dag, var den bedste til dato. Toke sov (i barnevogn jow jow) og Aske var bare i det skønneste, gladeste humør. Vi fik set en masse dyr, snakket, grinet og sådan rigtig hygget os.
På sin 1 måneds dag skal man naturligvis en tur til lægen, og jeg kan oplyse at lægen meddelte at Toke har det fint, maven rumler, men det og benene blev fikset ;o) nå jo og så vejer nu 5 kg. (ved at nogen ... synes det er meget vigtigt med den slags oplysninger ;o) og så har han sørme sådan for alvor lært at smile i dag og er godt i gang med at sige alverdens søde små lyde - særlig vigtigt for hans mor :o)

4 kommentarer:

Anja sagde ...

Arj hvor er han bare sød. Og sikke meget udtryk han allerede har. Så fin <3

Lyder som en rigtig dejlig månedsdag :)

moster Birgit sagde ...

stort tillykke med dagen i går Toke, dejligt at du sådan har en storebror som passer så godt på dig.
Vi ses i morgen - så skal vi fejre bedstefar med stor lagkage :0)

knus til jer alle 4

bedstemor sagde ...

En lille hilsen til de skønne børnebørn,hvor er I dog dejlige.Godt Aske at du undersøger Toke,så vi kan se at han er helt ok .Mange knus og på gensyn i morgen

connie sagde ...

tillykke med den 1. måned Toke
kh Moster