tirsdag den 16. december 2008

Julefest

Tænk at vi nu befinder os i den gruppe af befolkningen som tager til julefest ;o)
Aske syntes det var en noget overvældende oplevelse at så mange mennesker var samlet i hans vuggestue, og så gik de oven i købet rundt om et juletræ mens de sang sange - meget mærkeligt...

Julemanden kom skam også på besøg, og lad mig bare sige, at sådan en mand ikke ligefrem imponerer Aske. Han trak sig op i en krog og fik en anden til at modtage de godter julemanden havde med; han skulle i hvert fald ikke røres af sådan en mand med hvidt skæg og rødt tøj.Da de fleste var gået, kunne Aske i fred og ro studere juletræet ;o)Vi nåede dårlig ind af døren før Aske havde været henne i pakkekalenderen og finde dagens pakke, som så blev pakket op - der var slet ikke tid til at få støvler og overtøj af ;o)

4 kommentarer:

Anja sagde ...

Nåååårh, han er bare den sødeste lille juledreng! Naja var også VILDT bange for julemanden sidste år. I år gav julemanden i Frb centret hende så vingummibamser og nu elsker hun pludselig hele konceptet, hæhæ..

Anonym sagde ...

tusind tak for skønne kik ind i jeres hverdag,var I begge med ,det ser så fint ud. Skønt at pakkekalenderen også er til lidt hygge. knus far og mor

Anonym sagde ...

Halløj Aske
Alt det julehalløj er også noget være pjat!!
Så hold du bare fast i det med pakkerne på kalenderen, og lad så julemanden klare alle de andre børn og voksne....hvis de synes det er så fantastisk morsomt!
kh

Anonym sagde ...

selv om det var noget overvældende, er jeg sikker på at han sammen med jer havde en god eftermiddag.
knus