lørdag den 6. december 2008

Når man ser sådan ud

og har gjort det i over 48 timer, har det også visse fordele...
Første gang Aske havde det nogenlunde i dag, fik han sin pakke fra pakkekalenderen. Den viste sig at indeholde en trøje - noget der altså var en tand for kedeligt til den lille bøf. Jeg måtte overbevise ham om at det skam slet ikke var så tosset en gave endda, ved at vise hvor fantastisk sådan en lynlås fungerer ;o)
Det meste af tiden har vi tilbragt på sofaen, men pludselig kravlede han ned fra sofaen og gik meget langsomt ud i gangen, pegede på pakkekalenderen og sagde "det der" og ja så måtte drengebarnet selvfølgelig godt få en pakke mere. Den indeholdt en bog, så op i sofaen og læse den. Vi nåede dog kun halvvejs før han faldt i søvn igen... Her til aften er han livet lidt mere op, og endnu en gang tog han turen ud til pakkerne ;o) En tredje pakke blev åbnet - bare fordi jeg synes det er så synd for ham... Nu må jeg så i gemmerne og supplere kalenderen lidt (heldigvis var det ikke gaven til i morgen han valgte at åben i dag, fnis)

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Halløj Aske godt gået!!
Mon den kalender skal hænge der hele året?
Håber du snart er frisk så du kan løbe rundt og lege igen.
kh moster

Anonym sagde ...

det lyder da helt fantastisk med såda en pakkekalender, smiler :-)

Tine sagde ...

Ej, men altså, hvor ser han også skidt ud, Dani. Synes han er SÅ kær at han trods alt har overskud til at fortælle og overbevise dig om behovet for ekstra pakker.
:-)

Anja sagde ...

Åh nej den stakkels lille mand. Godt pakkerne kunne hjælpe lidt. God bedring!