søndag den 21. juni 2009

2 år

Stort tillykke til vores store dreng. Da han i morges slog øjnene op og jeg sagde "i dag er det din fødselsdag Aske", svarede han "gave" og adspurgt hvor mange mange år han blev, var svaret "2 år", jo jo der er styr på det! Den nye løbecykel blev afprøvet inde i sengen, men det gik ikke, så vi kom meget hurtigt ud af sengen, og så blev der ellers trænet i stuen.
Kim og Aske gik en tur på legepladsen mens jeg gik i gang med at bage uanede mængder boller (85 stk. blev det til for at være præcis). De kom hjem og vi spiste lidt frokost, sov til middag, pakkede ladcyklen og så var det ellers afsted op til Bellahøj parken, hvor vi havde inviteret til fejring af dagen.
Vi havde en virkelig skøn eftermiddag, med masser af leg, boldspil og snak - sammen med mange af de mennesker Aske holder allermest af, så han nød det!
Ved 18 tiden pakkede vi sammen og kørte hjem til os, hvor bedstemor stod for at servere noget suppe. Mmmm og så skulle løbecyklen lige vises frem til alle. Aske drøner rundt på den mens han siger "se se se" og smiler over hele hovedet. Han fanger hurtigt teknikken og jeg tænker at det ikke varer længe før han har styr på balance, styring og fart.
Da alle gæster var gået, skulle den nye politistation lige samles og inspiceres, og selvom han ikke var meget for det, måtte han kapitulere og erkende at en lang, dejlig fødselsdag var kommet til en ende.
Træt, glad og 2 år gammel faldt han i søvn - præcis samme sted som for 2 år siden, i sin mors favn med brystet i munden :o)
Tak til alle jer som har været med til at give Aske en dejlig dag!

4 kommentarer:

connie sagde ...

Den gamle moster siger også tak for i dag. Det var en hyggelig dag, og perfekt var vejret også.
kh

bedstfar og bedstemor sagde ...

Tusind tak for endnu skønne minder til samlinger,hvor har vi en skøn familie. Knus far og mor bedstefar og bedstemor

moster Birgit sagde ...

vi siger også tak for en dejlig dag sammen med jer om fejringen af Aske. Knus fra hele Helge, Julie og Birgit

Anja sagde ...

Tillykke til store dejlige Aske. Det ser ud som om I havde en dejlig dag :)