mandag den 15. juni 2009

Billeder mangler...

Da jeg hentede Aske i vuggestuen i dag, var han først pænt lang tid om at få leget færdig, kysset de rette farvel, leget med det sidste legetøj og så var han klar - i hvert fald til at komme ud på legepladsen der ligger udenfor vuggestuen. Her var der bakker der skulle forceres, store drenge der spillede fordbold der skulle iagttages og have et opmuntrende ord med på vejen og så var han nødt til at vente på at bedstevennen Alma kom ud af vuggestuen så han lige kunne få sagt ordentlig farvel til hende. Alma mente heller ikke at de var færdige med at lege, så i fællesskab blev de hurtigt enige om at de skulle lege mere sammen (nu var mødrene jo også indenfor rækkevidde, så hvorfor ikke bare lege videre?!) De løb rundt og skiftedes til at bestemme retning og gøremål og så faldt Almas mor og jeg i snak. Pludselig hørte vi et højt plask og så kiggede vi over den hæk de havde gemt sig bag, for at konstatere at de havde fundet en kæmpe og meget dyb mudderpøl ;o) Der stod så vores lækre børn med smil op til begge ører og hoppede rundt i mudderpølen, begge iført sandaler! Hmm ja nu var de jo våde, så ingen grund til at afbryde legen, som til sidst udviklede sig til at Aske satte sig ned i pølen mens Alma kastede om sig med sten og grus - total fest! Det er altså helt forunderligt fantastisk at se sit lille barn, knytte venskaber og se hvordan sådan et lille venskab folder sig ud for øjnene af en. Der er ingen tvivl om at de 2 holder af hinanden, og når savnet bliver for stort, fatter Aske sin lille legemobil og ringer til Alma og spørger om de skal lege, hvortil han med sin gladeste stemme svarer "åååååååh ja".

Henne ved bilen, hev jeg det yderste, og meget meget våde, lag tøj af Aske og så kørte vi hjem, mens han hele vejen berettede om hvordan han og Alma havde plasket i vandet og hvor våd hans ble og bluse altså stadig var...
Kim ringede og spurgte hvor vi blev af, og jeg bad ham have kameraet klar til at tage et billede af Aske - frisk hjem fra vuggestue, og det deler jeg hermed med jer :o)

2 kommentarer:

connie sagde ...

Tja, måske skal man have gummistøvlerne inden for rækkevidde i den næste tid...for måske fik de ideer til kommende lege :-)
Kan huske at en dag i Lønhuset havde ungerne sat en plastik ruchebane op på legepladsen som landede lige nede i en kæmpe vandpyt. Ungerne kørte højtråbende ned af den...og de var også meget våde.
Når jeg spurgte hvad de lavede....tja, de var naturligvis i Lalandia.
Fantastiske ideer kan de få de unger.
kh

moster Birgit sagde ...

sidder her og smiler helt op til ørene.
Vi ses søde familie på søndag