lørdag den 13. juni 2009

Bare lørdag

Vi har haft sådan en fuldstændig stille og rolig kedelig lørdag. Leget, handlet, sovet middagslur alle mand, cyklet en tur, leget noget mere, støvsuget og så har vi spist lækker aftensmad - sushi, mums! og der var meget af det ;o) Aske syntes det var lidt svært at styre pindene, men sjovt det var det...

5 kommentarer:

Hanne sagde ...

"bare lørdage" de er nu også gode. Det ser ud til Aske har lidt at arbejde med før teknikken med pindene er i vinkel. Med fingrenes hjælp blev han sikkert også mæt. Jeg sidder og bliver helt sulten!
H

connie sagde ...

Halløj med jer
De der sushi mænd må være glade for at der er nogle der synes det er lækkert at spise deres mad.
Pindene kan man jo bruge til mange ting, så måske Aske skal gå i gang med at forsøge sig....tænker trommestikker, kløpind mm.
kh til jer

Falkemor sagde ...

Bonusinfo til Hanne: Aske ville hellere mades end at bruge fingrene, for han mente bestemt det skulle spise med pinde - det kære barn.
Og til Connie: hmm de der sushimænd?? Det var altså hjemmelavet moster - af mig! og pindene blev skam i den grad brugt til trommestikker inden maden kom på bordet. Der blev trommet på det hele mens han sagde "spiller spiller spiller"

søster Birgit sagde ...

det ser ud til at være lækkert det sushi du der har lavet søster. Synd man ikke lige kom forbi - men det gør vi på næste søndag :0) det ser ud til vi kommer 3, måske 4 hvis Jonas bestemmer sig for at han kan.

mor sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud,hvor er I en skøn familie.God uge