onsdag den 23. september 2009

Så skete det igen…..

Endnu engang er det lykkedes en tåbelig fraværende mandlig bilist at køre op i bagenden på vores bil. Det skete i dag da Dani var på vej til arbejde, men heldigvis skete der hverken noget med Dani eller lille bebs. Dani blev selvfølgelig meget forskrækket, men er okay. Konfrontationen var alligevel så kraftig at bilen rykkede sig en meter frem til trods for at hun havde bremsen i bund. Bilradioen røg 5-6 cm. ud af panelet. Men det mest uhyggelige ved hele ulykken er at det var på præcis samme sted Dani holdte for 2½ år siden og blev kørt op i bagenden på vores gamle lille Mazda (også af en mandlig bilist), men denne gang gik det altså ud over Berlingo’en. Så pas på den første afkørsel mod Allerød når man kommer fra København. Den er åbenbart meget farlig at holde i.



Da Dani som skrevet har prøvet det før var det hende der styrede slagets gang med at udveksle navne, nummerplader og adresser. Manden mente i øvrigt ikke at der var sket noget med vores bil, da han havde ramt vore anhængertræk, men han måtte hurtigt konstatere at bagskærmen havde fået en lang revne, venstre baglygte er smadret og over venstre baghjul er der kommet en bule efter påkørslen. Herefter tog Dani på arbejde og rystet fik ringet til mig. Vi blev enige om at hun skulle kontakte Citroën i Hillerød for at de kunne vurdere om det var forsvarligt at kører i den. Bagefter ringede hun også til vores forsikringsselskab som sagde det samme. Dani tog senere på dagen til mekanikeren hos Citroën, som hurtigt konstaterede at bilen ikke var ”total skadet”. Hmmmm. Det var da en god nyhed efter at Dani havde kørt rundt i den. Men bilen havde fået et tryk i undervognen, dog uden at hele undervognen var blevet slået skævt. Dette kan sagtens laves uden at bilen taber værdig, og uden at sikkerheden i bilen bliver dårligere. Hurra for Citroën og deres ingeniører/designere. Når men til slut kan siges at bilen skal på værksted på mandag og en del dage frem, så der er en lånebil i vente.

Ellers vil jeg til slut bare sige UNDSKYLD til de mange kvinder som jeg kritisere når snakken kommer ind på bilkørsel. Mine oplevelser har pt. været at det er mændene der er tåberne bag rattet, og laver de store ulykker.

God aften til jer der læser dette.

Kim

Lige et billede af min dejlige gravide kone fra i søndags.


Og også lige et af min søn som var meget træt søndag aften, og fandt denne underlige stilling :-)

3 kommentarer:

connie sagde ...

Øv og sikke et held.
Godt at hele historien forhåbentlig ender lykkeligt. Tak for tippet med afkørslen - skal nok være opmærksom.
Ønsker jer alle en fortsat god uge, og pas godt på hinanden også i fremtiden.
kh Connie

bedstemor Emmy sagde ...

Tak for oplysningen Kim, og tusin d tak for de skønne billeder.Godt det var en kraftig bil Dani kører i,Den kan holde til noget.Rigtig god uge knus

søster Birgit sagde ...

Hej Kim
Ja, hurra for en fantastisk sikker citroen vi har jo også her i familien blevet skånet for en stor ulykke.
Hun er da ved at være pænt rund hende din kone :0)
knus til jer alle 3