lørdag den 31. oktober 2009

Thailand #2

Der er egentlig ikke saa meget nyt at berette. Dagene gaar stort set med det samme som jeg skrev i det foerste indlaeg herfra og vi nyder det fortsat til fulde. Dagen i dag har dog budt paa lidt afveksling, nemlig en taxitur ud til "Asia safari park" som var en minizoo, men til gengaeld boed paa naemoede med elefanter og aber, som vi fik lov at fodre. Derudover var der krokodiller, slanger, skilpadder og nogle fugle.
Mens Aske sov til middag, som han nu goer i sin klapvogn nede paa stranden, var jeg inde hos naboen og faa massage ;o) Damerne derinde mente thaimasage ville vaere lidt for voldsom for min gravide krop, saa jeg fik en gang olie massage - 1 times total afslapning til mig, skoent skoent og faktisk ogsaa rart paa den made at faa lov at sende mange tanker ned til baby, som vist ogsaa godt kunne lide det. Jeg fik i hvert fald mange spark tilbage da laend og mave blev blidt masseret.
Vi nyder fortsat ferien og har det alle godt. Aske oever sig i hovedspring, hvilket han er ved at vaere ganske god til. Han opholder sig efterhaanden mere under vandet end over det, for han dykker efter ting, springer i fra kanten, falder paa hovedet fra sin gummibad m.m. En rigtig vandhund, som efterhaanden er saa vandt i det vaade element at han nogen gange bliver sur og mener det er ganske unoedvendigt at blive holdt under armene.
Han spiser fortsat stort set ingenting, og hvis han bliver adspurgt hvad han har lyst til af mad, svarer han gerne rugbroed med kartofler eller guleroedder, saa maske han savner den danske mad en smule?!
Proever at faa smidt lidt billeder ind en af dagene, men nu er det snart tid til at finde et sted at spies aftensmad, saa hej hej for nu...

2 kommentarer:

mor sagde ...

Endnu en gang tusind tak,hvor er det skønt at hører fra jer,vi var hos Asgers i går ,da far skulle tegne deres tilbygning op.Så vi måtte til Hillerød,og jeg skulle også på apoteket,mit ben er rigtig øv,godt jeg skal spicialist på torsdag.Vi har frost om natten ,lidt regn ellers efterår.ha det fortsat godt alle 3.knus fra Helsinge

moster Birgit sagde ...

hej kære familie, det er fantastisk at I har det godt. Dejligt at I har tempoet helt skruet ned og bre nyder hinanden. Knus og glæder mig til at se nogle billeder af den lille dykker :0)
Knus