onsdag den 9. februar 2011

Onsdagstur

Den sædvanlige onsdagsleg blev i dag skiftet ud med tandlægebesøg og tur til mosen.

Hos tandlægen: Toke var, som altid, total nysgerrig og kravlede rundt på tandlægestolen og var meget interesseret i den Postmand Per tandbørste han fik stukket i hånden. Da det kom til at åbne munden, nægtede han pure ;o)
Aske havde inden gjort det klart at han I HVERT FALD IKKE skulle til tandlæge! Han viste dog noget helt andet og var super sej. Sad selv i tandlægestolen og holdt "tandhåndklædet" og svarede på alle tandlægens spørgsmål. Inden hun havde bedt ham om det, åbnede han munden på vid gab og så fik hun ellers lov at gennemgå samtlige tænder. Til slut spurgte hun om lov til at smørre noget flour på kindtænderne hvilket Aske selv gav lov til. Jeg var vild af imponade over min store og meget modige dreng...
Bagefter gik vi en tur ned til mosen for at fodre ænder. Efter længere tids søgen endte det med at mågerne fik vores medbragte brød?! Det er altså virkelig dejligt at jeg har 2 børn som faktisk godt gider sidde i en vogn så vi kan gå sådan nogle lange ture, som naturligvis endte med at begge faldt i søvn hvilket er grunden til at dette indlæg først er blevet til noget nu ;o)

Ingen kommentarer: