tirsdag den 13. december 2011

Tivoli

Aske har glædet sig SÅ meget til i dag. Kim holdt fri og efter Askes udsagn skulle vi i Tivoli HELE dagen :)
Vi trodsede den triste vejrudsigt og tog i Tivoli iført adskillige lag tøj og højt humør.
Det har virkelig været en rigtig dejlig dag på alle måder. Ungerne syntes det hele var en fest (måske med undtagelse af når forældrene satte begrænsninger på antallet af forlystelser der skulle prøves - gad vide hvor længe den går endnu?!).
Tivoli har fået så aende pluspoint af mig i dag og jeg har oplevet sødme i en grad jeg aldrig har oplevet derinde før. 1) Der blev set gennem fingre med at vi ikke havde helt nok billetter til den sidste tur.
2) Pirateriet får mine varmeste anbefalinger. Maden var så lækker til en børnefamilie, drengene fik sværd (som de måtte beholde), de måtte løbe rundt på skibet og vi blev kun mødt af smil og sød betjening.
3) En ung fyr i flødebolleværkstedet stak Toke en kæmpe flødebolle da han græd og jeg forklarede sagde at han græd fordi hans onde mor ikke ville give ham en flødebolle nu nu nu nu. Aske sagde "det er altså snyd" og så fik han også stukket en i hånden.
4) Rasmus klump legepladsen som faktisk er så sjov at den gør det ud for adskillige forlystelser og så er den jo gratis...
Ja og så er der jo bare så smukt og fint derinde og vi fik tilmed set luciaoptog...
6 1/2 time i Tivoli blev det til og nu ligger drengene så og sover med varme røde kinder efter en virkelig rar og dejlig dag. Glædelig jul...

3 kommentarer:

connie sagde ...

Hvor ser og lyder det til at det har været en dejlig dag/aften.
Godt at I mødte de søde og hjælpsomme ansatte i tivoli.....

søster Birgit sagde ...

Fantastisk, dejlige oplevelser kan vi ikke få for mange af.

Jeg sender som din søster også varm tak til de søde hjælpsomme ansatte i tivoli som I mødte på jeres vej i går - måske engle?

knus og fortsat god uge

mor bedstemor sagde ...

Tusind tak for både billeder og dejlig tekst,man fornemmer rigtig stemningen.det er næsten som at være med.