tirsdag den 14. juli 2009

Dagens bommert

Friske og frejdige satte vi i morges kursen mod vores næste feriemål - Jylland! Turen startede rigtig godt med mig bag rattet og Aske og Kim hyggede på bagsædet. Efter lidt tid faldt Aske i søvn og planen var at vi så kunne nå til Odense før han vågnede... Da vi kunne se broen ved Korsør, gik det op for os, at nøglen til det hus vi skal feriere i, stadig lå i skuffen hjemme i lejligheden i Kbh. Vi nåede lige at vende bilen inden vi nåede betalingsanlægget, og da Aske vågnede fra sin lur, var vi ved at være tilbage til vores udgangspunkt, ØV!
Efter frokost og en legepause hjemme, forsøgte vi igen, og med nogle stop undervejs, nåede vi Odense midt på eftermiddagen, hvor vi gik en tur i zoo. Havde et par hyggelige timer der, og så tilbagelagde vi ellers resten af strækningen med en sovende Aske og Dani på bagsædet.
Vi er nu landet i det skønneste blomsterhus i Stensballe ved Horsens. Her er fuldstændig fantastisk og husets kat er allerede blevet bedstevennen, træhuset er indtaget og vi har været på rov i div. buske og træer, hvilket har resulteret i, at jeg lige om lidt sætter mig i sofaen med en stor skål friskplukkede hindbær og kirsebær, mums! sammen med mine to yndlingsdrenge :o)

3 kommentarer:

connie sagde ...

Jamen hvad kan man sige?
Godt at I er kommet godt frem alle 3 :-)
Nyd fortsat jeres ferie
kh

søster Birgit sagde ...

Hej søster, Øv øv, godt at I nu er fremme og nyder herlighederne:0) knus fra en som glæder sig til ferien også kommer til hende

mor sagde ...

Hvor er det skønt at I også skriver om fortrædeligheder,alt kan jo ikke være solskin.Men dejligt at I nu kan nyde livet .Rigtig god ferie,mange knus til jer alle 3,men flest til Aske