søndag den 27. juni 2010

Sommer på 3. sal

Vi har været til skøn skøn Magnefest i dag, men var alle temmelig varme og trætte da vi kom hjem. Vand måtte der til og når man nu bor på 3. sal og ikke ejer en haveslange og ikke lige orker slæbe spandevis med vand fra kælder ud i haven og alt mulig andet grej ned i haven, tja så laver man da bare vandland i stuen :o) Det betød så også at Toke kunne være med i legen, og han syntes også det var en sand fest - generelt nyder han vist godt af alle de oplevelser det giver at være barn nr. 2, for jeg tvivler på vi ville have lavet noget tilsvarende dengang Aske var knap 5 måneder...

5 kommentarer:

connie sagde ...

Halløj - ja hvad er problemet. Om det er fødekar med flere hundrede liter vand, eller en lille sjat i et børnebassin!! I kan tage bassinget med til helsinge i ugens løb.....for her er haveslange :-)

mor bedstemor sagde ...

Hvor er dog utrolige,kan godt forstå at I har skønne børn ,med de forældre.Tak for i går.Askes jakke er nu i Helsinge,da vi har været der i dag .

Falkemor sagde ...

Planen er klart at tage bassinet med til Helsinge for hvis vejret fortsætter sådan her, påtænker vi at ligge i det til vi ligner rosiner :o)

Hanne sagde ...

Fed ide. Og i slipper for solcremen...

moster Birgit sagde ...

jeg smiler - fortsat god sommer