onsdag den 1. december 2010

Kom jul, kom sne, kom gaver....

Julen venter vi på med spænding - de andre ting er der sørget for ;o)
Vi nåede at få pyntet fint op i går aftes efter børnene sov, og det var altså virkelig skønt at stå op sammen med Aske, liste ind i stuen og se og høre hans "neeeeeeeeeej" over det syn der mødte ham. Han var så betaget og glad, at der gik adskillige timer, før han kom i tanker om at kigge efter i sokken ;o) Nissen havde været der - en drille en af slagsen, for tænk det var en Postmand Per bil med en Teddy figur i (ja ja det er jo ikke alt en bedstemor kan have styr på...)
Det har været en virkelig god start på julemåneden. Vores bedste legevenner har nemlig været her det meste af dagen... Vi har bl.a. lavet peberkager (i øvrigt et total skørt navn når nu der slet ikke er peber i?!) Jeg bliver total forundret og forbløffet over hvor store unger vi har - de sidder jo dybt koncentreret og gør et stort nummer ud af at lave kager selv!
De blev SÅ finde de kager og spist blev de også ;o)Om det var alle de spiste kager, eller hvad der gjorde det, ved jeg ikke, men i hvert fald fortrak de store børn til soveværelset bagefter hvor de legede og legede og pludselig var de blevet meget syge og fejlede alverdens dårligdomme... Røde hunde, grønswert, panilur m.m.Efter sådan en lang og dejlig dag, var det tiltrængt med lidt afslapning foran fjernsynet...Det har været en virkelig fantastisk og magisk 1. december - lad os håbe magien fortsætter de næste 24 dage også ;o) (den må komme andre steder fra end fra papirjulekalenderen for samtlige låger ER åbnet - glemte lige at uploade billede)

3 kommentarer:

connie sagde ...

Julehygge, julegaver, juleguf og så tænkte jeg på julesyge.
Sikke et fint hus I har fået - det er klart at julen kan mærkes.
Men sikke unger - de ser ud til at de holdt en fest, både hvad angår julekager og julesyge....
kram fra mig til alle jer

Hanne sagde ...

Min faglige vurdering er, at de sygdomme ser fornøjeligt smitsomme ud... Glædelig december

bedstemor sagde ...

Tak for kikket i jeres fine stue,dejligt at følge med,rigtig god december knus