mandag den 24. august 2009

Hjertelægen

I dag var det tid til at få tjekket Askes hjerte en ekstra og særlig grundig gang. Aske klarede det så flot. Først kunne de ikke få udstyret til at virke, så vi blev flyttet rundt, ledninger blev sat på, taget af og sat på igen, adskillige "damer" kom og gik, og han tog det hele i stiv arm, omend han gentagne gange sagde "gå videre mor". Efter ½ times mislykkede forsøg med ElektroKG, blev vi sendt videre til at få lavet et EkkoKG. Ventetiden blev brugt i fuld fart op og ned ad gangene med at løbe på line på den blå streg :o) til alles morskab (tror mest ansatte sådan et sted er vandt til ældre mennesker, så alle syntes det var en fest med sådan en glad lille gut). Også denne undersøgelseklarede han super fint. Han var bare så god til at ligge helt stille i et mørkt rum mens hjertelægen scannede fra alverdens vinkler. Bagefter ind og få sat elektroder på igen, og så lykkedes det at få de sidste undersøgelser gennemført. Jeg nåede at få pulsen i vejret adskillige gange, men kunne gå beroliget hjem - hans hjerte er fint og fungerer helt som det skal.
Selvom han klarede det hele så fint så fint, var der vist alligevel behov for at bearbejde dagens hændelser da han havde sovet til middag. Så vi har brugt en del tid på at tale om hvad der skete hos lægen, og så har han ellers haft dukke og Pluto under behandling - og han havde helt styr på hvor elektroderne skulle sættes, og ar man, når man tager dem af, kan lave en edderkop af dem :o) jo jo han følger i hvert fald med i hvad der foregår omkring ham og hører hvad der bliver sagt...
Skrammerne på næsen og i panden, erhvervede han sig få min. inden vi skulle til lægen - han faldt på legepladsen :o(

5 kommentarer:

moster Birgit sagde ...

Hej Aske
Du er godt nok noget sej, det ser noget voldsomt ud - kan godt forstå at din mor fik pulsen op flere gange.
Hvorfor mon du har været igennem denne undersøgelse?

Knus fra moster

Falkemor sagde ...

Da vi var til 2 års undersøgelse, hørte lægen en mislyd på hjertet og det var det, som der skulle tjekkes op på i dag

connie sagde ...

Halløj med jer
Så kom dagen, og sikke dejligt at der ikke var noget at finde. Ser og lyder som at han igen i dag var en rigtig sej dreng - flodt Aske.
Nu ser det så ud til at både Pluto og dukken så også er blevet tjekket op....så er vi på den sikre side at hele familien klarer de næste dage.
Glæder mig til at se jer alle lige pludselig.
kh Connie

Signest sagde ...

Hvor er det dejligt at alt er okay med Askes hjerte, og hvor er det bare super sødt at dukke og Pluto også er blevet undersøgt.
Godt gået :)

bedstemor sagde ...

Ja vi ved jo godt at du er en sej gut,godt Aske at far og mor nu er rolige.Glæder mig til vi skal være sammen torsdag