søndag den 20. april 2008

Sygdom

Så gjorde foråret sit indtog i Danmark og med det, desværre også sygdom hos os :o( Aske har for første gang i sit laaaaaaange liv været syg; opkast og diarre. Stakkels dreng, men han har nu klaret det helt fantastisk, og det på trods af en mor som på ingen måde så sig i stand til at tage sig af ham - da jeg fik samme omgang. Endnu en gang må vi prise os lykkelige for et hold bedsteforældre, som står med åbne arme og tager imod en syg familie, der trænger til pleje.

Nu sover Aske sødt og jeg føler mig rimelig på toppen igen, så jeg håber bare at eneste tilbageværende bevis på de sidste dages sygdom er kæmpe mængder vasketøj, for hold da op hvor går der meget tøj, sengetøj og klude til når det står ud af begge ender...

Det er meget begrænset hvad vi har nydt af det dejlige solskinsvejr de sidste dage, men heldigvis lover metreologerne at solen også kigger frem de næste dage :o)

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Søster
Ja, sikke en omgang I lige blev ramt af. Håber at I begge 2 nu har det bedre, og at Kim får lov at slippe - og at det ikke bliver hans tur nu.
Så god dag/uge til jer - og håber at vaskebunkerne forsvinder....og at solen ikke gør!
kh Søster