onsdag den 30. april 2008

Hvaler

Nu hvor vi endelig har taget os sammen til at finde ud af det der med filmklip, skal I da lige have et til... For der er vist noget med, at vi "skylder" et videoklip ;o) Mener at vi for nogle måneder siden (mens vi var i NZ), da Kim havde været på hval-tur, lovede et filmklip af de fantastiske hvaler?! Jo jo det er da noget tid siden, og alle har sikkert lykkeligt glemt alt om det, meeeen det kan jo også være at der sidder nogen som vældig gerne vil have et lille kig på hvor stor og imponerende sådan en hval er?? Nysgerrig - så se med på klippet, som er optaget af Kim som under vild bølgegang står og klamrer sig til rælingen med den ene hånd mens han filmer med den anden.

Nu vi er ved hvaler, kan jeg da berette lidt om Aske og hans gøren og laden i disse dage. Han har igen fået mod på at læne sig så langt frem over sine ben fra siddende stilling, så han kommer helt om på maven - ikke i kravlestilling, næ nej, men netop så han ligger som en strandet hval!

I svømmehallen der imod, er snakken en helt anden. Han er absolut ikke at sammenligne med en stor og tung hval i det våde element, men snarere en let, yndefuld og legeglad delfin :o) Ihh hvor han dog bare er vild med det vand - det er en sand fornøjelse at se ham plaske, svømme og dykke rundt og nyde hvert minut han får i vandet.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Tak igen for et dejligt indblik i jeres liv.Hvor var Aske også utrolig i går,han kan godt lide liv omkring sig,men I er jo også nogle skønne forædre,jeg glæder mig så meget over at se jer .God aften til jer knus mor