torsdag den 16. oktober 2008

Bornholm

Så er vi hjemme igen efter en skøn skøn ferie på Bornholm. Vi fik leget lidt turister og nydt øens lokale specialiteter, set familien men mest af alt bare VÆRET og været sammen nede i sommerhuset hvor tiden er gået med gåture i skoven og ved vandet. Aske har nydt at plaske i vandpytter, spille bold, samle agern og grankogler og sovet som aldrig før til lyden af havets brusen, vinden i trætoppene og fuglenes kvidren.
Vi har nydt at være afsted bare os 3, og for en gang skyld har der været ro og tid til mand-og-kone-snak. Aftenerne er gået med at læse, strikke, drikke te og snakke. Det var Askes første ferie på Bornholm, men det konstateres hermed, at det langt fra er sidste...
Og så lidt billeder:

Fedt at tage toget til Bornholm... Masser at kigge på, plads til at løbe rundt og ingen der skulle holde øje med trafikken.
Da vi kom til sommerhuset, tog Aske en middagslur og da han vågnede, gik vi alle en tur ned på stranden og nød dagens sidste sol.
Søndag bød på en tur til Hammershus

Aske og Kim gik en tur til stranden og kastede med sten mens jeg biksede noget aftensmad sammen.
Svaneke... Måske nok favoritbyen på Bornholm. Vi fik både besøgt lækre butikker, set på kunsthåndværk, smagt karameller, spist lækker frokost, kigget på både og bare slentret rundt i de hyggelige gader.
Leg ved sommerhuset
Bare fordi han er så dejlig fræk, sød og lækker ;o)
Køkkenskabene blev tømt MANGE gange...
På færgen hjem.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er det bare nogle skønne billeder,godt I havde en god tur,vi glæder os meget til i morgen .Knus mor

Anonym sagde ...

Halløj med jer 3
Det ser mægtigt ud hvad I har klaret imens I var på Bornholm. Kan godt forstå at Aske har fået kig på de køkkenskabe - for de passer da lige i højden....håber ikke han mødte musene!!
Ses snart.
kh Connie

Anja sagde ...

Suk, det ser skønt ud.
Og Aske ser SÅ cute ud i dén elefanthue :-)

Tine sagde ...

Lækre billeder, Dani. Det ser ud til at have været en fin fin ferie ;-)

Anonym sagde ...

Dejlige billeder, godt I havde en god tur. Mange hilsner