onsdag den 26. marts 2008

En potte

Ja jeg havde nu ikke regnet med at min lille dreng allerede nu skulle have en potte men sådan er det altså blevet...

Aske har, som altid, svært ved at komme af med sin afføring og i dag da han sad på gulvet og trykkede sig helt blå i hovedet, hev jeg bleen af ham og holdt ham over toilettet. Han syntes vist det var lidt underligt at hænge der og dingle, men efter ganske kort tid, lagde han en kæmpe l... og sendte mig derefter et stort lettelsens smil ;o)
Det må unægtelig være vanskeligt at komme af med noget når der både er ble og gulv til at forhindre det, så hvis en potte er vejen frem - ja så er det vel bare det der skal til?! I eftermiddag har jeg så været nede og indkøbe et stk. potte, som Aske så har siddet på inden han skulle i seng...

Aske er ellers helt fantastisk sjov for tiden. Han har fundet ud af, at han kan ryste på hovedet og det gør han så en hel masse - gerne samtidig med at han vifter vildt med armene og griner. Bolde er det store hit for tiden, og de bliver kastet gennem lejligheden, ligesom alt andet legetøj bliver kastet med for at se om det mon også kan trille ;o) Musik er stadig et hit og xylofonen får en gevaldig omgang flere gange dagligt (håber vores underbo arbejder meget og længe eller er lidt smådøv...). Ellers bliver der trommet på bøger, kasser, lego - ja alting der er i nærheden. Munden bliver også undersøgt og for tiden er tungen mere ude af munden end inde i den alt imens han siger la bla la la. Fantastisk at være vidne til hvordan verden bliver udforsket, vendt og drejet og så undersøgt en gang til. Da vi spiste aftensmad i dag, stak han mad på gaflen og holdt så gaflen op mod Kims mund. Kim tog en bid og så var legen ellers i gang - mad på gaffel, række op til far og se om han tager endnu en bid, mad på gaffel osv... - til stor morskab for Aske!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Aske
Tillykke med potten! Håber at du råber op hvis det bliver for slemt - feks. at numsen bliver helt rød og suget fast til potten ;-)
Held og lykke også med at made din far.....de voksne er altså ikke for kvikke.
kh Moster

Anonym sagde ...

Hej Aske.Du er bare et fremmeligt barn,det ser ud til du hygger dig.held og lykke. Det er også fint du tænker på de andre.Mange knus bedstemor

Hanne sagde ...

hej Aske
Held og lykke med potten. Måske det letter! Godt du lærer mor at arbejde lidt med sine egne blokeringer og aversioner... Håber i får en god weekend alle 3.
Måske Esther snart er rask så i kan ses.
Hanne

Hanne sagde ...

hej Aske
Held og lykke med potten. Måske det letter! Godt du lærer mor at arbejde lidt med sine egne blokeringer og aversioner... Håber i får en god weekend alle 3.
Måske Esther snart er rask så i kan ses.
Hanne