onsdag den 10. september 2008

En tradition?!

Hvornår er noget egentlig en tradition? Kan man kalde noget for en tradition når det er foregået 2 gange? Vi håber vi er i gang med at skabe en rigtig god og solid tradition. Den nyskabte tradition går i al sin enkelhed ud på at mødes med den anden lille familie Borup 1 gang om ugen til lidt eftermiddagshygge og aftensmad. Ideen var egentlig Tante T's og tusind tak for den geniale ide, som indtil nu er en succes. I sidste uge var vi i Stenderupgade og i denne uge har farbror Brian, Tante T og kusine Frigga så været her - og det er intet mindre end knashyggeligt. En ting er, at vi på denne måde sikre at se hinanden "on a regular basis", noget andet er at det på denne måde ikke hele tiden skal planlægges, koordineres, findes tid osv. for nu er det bare sådan her vi gør.
Denne ugentlige hygge/spisestund giver ungerne mulighed for at nyde hinandens selskab og vi voksne får chancen for at få snakket og fulgt helt anderledes tæt med i hinandens hverdag og liv - noget der hurtigt ryger i "glemmeren" i småbørnsfamilier, som så meget andet, hvis det ikke bliver sat i system.
En helt anden og ekstra bonus, som Kim og jeg har talt om i aften, er at det i den grad er i Aske og Friggas farmors ånd. Når vi sådan sidder i samlet flok rundt om bordet, spiser, griner og har det rart, så ved vi bare at det lige præcis er stunder som disse, hun ville have elsket at være en del af. Det er også stunder som disse hun er ekstra savnet, men jeg er sikker på hun kigger ned på os fra et eller andet sted, smiler og glædes over at se hendes voksne drenge og børnebørn dyrke familielivet!

3 kommentarer:

Hanne sagde ...

Det ser hyggeligt ud - intet mindre end en skøn ide! Hilsen til dig og dine.Kærligst Hanne

Anonym sagde ...

Hvor er det hyggeligt med sådan en ide,det vil helt sikkert blive til stor glæde for jer alle.Knus mor

Anonym sagde ...

hej søster, kom lige i tanke om at det da var læge siden jeg havde været inde og læse jeres dejlige "dagbog" det er så dejligt at følge med her. Knus til jer alle 3