lørdag den 27. september 2008

Lørdag i Hillerød

Denne fantastiske efterårsvejrsdag er blevet tilbragt i Hillerød. Da jeg i formiddags sagde til Aske at vi skulle ud at køre tog, satte han pegefingeren på kinden - hans tegn for bedstefar, og så var han ellers helt klar til at komme afsted. Helt dejligt at køre i tog - Aske sov noget af vejen mens jeg fik sms'et løs og slappet af, og da han vågnede, kunne vi sammen sidde og spise rugbrødsmadder og snakke om det vi kørte forbi.

Efter lækker frokost gik vi en tur i haven og Aske gik på sneglejagt med sin bedstemor.
Regnvandsmåleren blev den i dagens anledning omdøbt til sneglehylster.
Da Kim var færdig med at spille fodbold, kom han og vi gik alle en tur ned til Slotssøen for at fodre ænder.

Aske og Bedstefar skulle lige se hvordan det stod til i en håndboldkamp...Efter aftensmad, og inden vi vendte snuden hjemad, blev der danset i køkkenet.
En rigtig dejlig dag - for os alle tør jeg vist godt sige ;o)

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej familie
Super billeder igen i dag. Det var også super vejr her i Helsinge....det gælder om at nyde det så længe det er der.
Ønsker jer en fortsat god weekend.
kh

Anonym sagde ...

hyggeligt med alle de dejlige billeder i får tages af vores forældre. Jeg kommer ofte til at savne at kunne prioritere at kører der op. Knus

Falkemor sagde ...

Hey Birgit - som du selv skriver, så er der netop tale om prioritering, og den kan man vel altid tage op til revurdering??
Dani

Anonym sagde ...

Endnu tusind tak for besøg og disse skønne minder om en utrolig dejlig dag,ja det er højdepunkter i fars og min tilværelse når vore børn og børnebørn kikker forbi.Tak for det.Mor