fredag den 8. februar 2008

Abel Tasman

5-7. februar brugte vi i landets mindste, men en af de smukkeste, nationalparker - Abel Tasman. Her blev det til nogle rigtig gode vandreture, baade inde i taet skov og ude langs kysten.
Vi koerte af en lille og smal bjergvej til Totaranui, hvorfra vi stillede bilen og tog en vandtaxi til Barks Bay for at vandre. Taxi turen foregik i en speed baad hvilket Aske synes var ok (ogsaa selvom at vi hoppede op og ned paa boelgerne). Inden vi kom i land gik taxi turen forbi en lille oe hvor der levede saeler. De var meget aktive da de havde 1 maaned unger. Vi vandrede til Tonga Bay igennem regnskove og langs stranden, og her var rigtigt smukt.
Herefter sejlede vi tilbage og overnattede i Totaranui. Her gik det op for os hvor mange sandfluer her er i New Zealand. Jeg har kunnet taelle 32 bid bare paa Dani's skinneben :-) Vi har nu koebt salve for vi har faaet af vide at der er endnu flere sandfluer paa vestkysten som vi skal besoege i morgen.

1 kommentar:

Hanne sagde ...

beach og bay, park og vand - det er bare over det hele hos jer! her bliver overskriften mere noget i retning af snot og feber, regn og sjask! Lidt misundelse får i fra mig... Men der stopper klynkeriet også, for vi har det jo godt! Regine ligger syg idag, og egentlig er det helt ok at have barns sygedag med hende - for første gang så jeg har ikke dårlig samvittighed. Hun mener at dette er den værste dag i hele hendes liv... ALLe har det sjovt, kun hun er ramt af en tragedie. Det er de store dramaer der fylder i hendes liv. Når man så lige sammenligner med igår som absolut var verdens bedste dag - for da fik hun sit eget værelse, med ny seng og det hele. og hun mener selv hun for første gang har sovet godt fordi der ikke var nogen der larmede... Godt man som voksen med sin erfaring og svage paternalisme kan holde hende lidt på jorden!!!

Idag tager vi alle mand til Fr.sundsvej og holder en hyggelig familieweekend. Planerne er ikke så mange endnu, de kommer når vi står op i morgen. Foreløbigt glæder Otto sig mest til at måtte sove på jeres sofa og se fjernsyn på fladskærm!

Globale news: ALt handler om hvilken kandidat de to flæje evt opstiller til evt at blive præsident... kedsommeligt i længden, utroligt at der ikke er større og vigtigere temaer i debatten!
Nationale News : Ny alliance er ved at falde fra hinanden.
Havd gør kronprinsen til OL - boykotter eller?? (Helt ærligt..)
Lokale news:nye bibliotekstider i Græsted.
Personlige news: er stadig ikke blevet klippet!
Vigtige oplysninger!

Nå nu mener Regine at det er tid til lidt selskab, smutter. Knus til jer alle 3.

Forresten, fedt tøj du har på Dani...
Hanne