tirsdag den 5. februar 2008

Aske, vejret m.m.

Ja ingen blog uden en vejrudsigt herfra (isaer ikke nar man hoerer hvordan vejret er hjemme i DK). Her er vejret fantastisk... Vi oplever blaa himmel og hoej sol i disse dage. Det blaeser noget men det er faktisk bare meget dejligt, saa det ikke er for varmt. Vi har det alle ganske godt med de temp. der er her - ikke for varmt og ikke for koldt.

Aske har i dag faet sit foerste friskplukkede oko jorbaer - til morgenmad, hvilket han syntes var intet mindre end fantastisk! Der er rigtig mange steder hernede hvor man kan koebe okologisk, saa bilen er fyldt godt op med div. laekre madvarer!

Aske laerer nye ting i disse dage... Nu har han laert at puste/spytte, klappe kage paa vores haender og lege gemmeleg saa han gemmer sig bag alting i disse dage og synes det er maegtig sjovt naar vi siger "boehh"

Tak for alle jeres kommentarer, det er rigtig hyggeligt at laese og hoere lidt nyt fra jer, bliv endelig ved med det - saa kan vi nemlig bruge tiden her paa bloggen i stedet for at gaa ind paa div. nyhedssider :o) og saa er det jo heller ikke paa hverken politiken, dr eller nogen andre steder at vi kan faa saa personlige, relevante, naervaerende og hyggelige nyheder!

Ingen kommentarer: