mandag den 11. februar 2008

Westland

Vi koerte tidligt om morgenen afsted (ca. kl. 8.20), da vi ville ud i en regnskov og koere med et lille tog. Vi havde lidt problemer med at finde stedet men efter en times koersel og undren lykkedes det endelig til sidst. Det var hyggeligt og Aske morede sig ogsaa. Efter 2 km. togkoersel var vi selve regnskoven, hvorfra vi gik 1 km. op til 2 grotter. Vi var ikke inde i dem, da Aske ikke maatte komme med.

Efter vores lille togtur gik bil turen videre syd paa ad vestkysten. Vores foerste stop var Pancake Rocks. Meget smukt omraade ud ved kysten med klipper som var "slebet" flade af vandet. Her oplevede vi ogsaa at det godt kan regne ret saa voldsomt. Alle 3 maate skifte toej bagefter.
Med toert toej gik turen videre syd paa mod vores overnatningsstop byen Hokita. En MEGET lille by som er kendt for deres jade smykker. Det var kun mig (Kim) som var i byen, da Aske skulle have sin eftermiddagslur. Vejret var ret daarligt, da det regnede konstant. Dog var temperaturen hoej. Det blaeste ogsaa ret meget hvilket kan ses paa billedet af Dani og Aske som er taget paa stranden.

Ingen kommentarer: