søndag den 24. februar 2008

Christchurch igen igen.....

Ja, saa er vi tilbage i Christchurch igen. Det var ogsaa her vores fantastiske ferie startede. Bilen er afleveret efter en velfortjent tur i vaskehal og min polering. Aldrig har jeg se saa mange doede dyr paa en bilfront foer.
Her i Chistchurch har vi gaaet rundt og shoppet samt set ting som vi ikke oplevede da vi var her foerste gang. Vejret er rigitig dejligt, og vi har snakket om hvordan det mon bliver at komme tilbage til Danmark. Men som nogle af jer har skrevet saa er det ikke saa ringe at komme tilbage. Men lige nu nyder vi den sidste varme for vi skal flyve i morgen mandag kl. 15.25 lokal tid (soendag kl. 3.25 i Danmark), og det bliver en lidt laengere tur, da vi skal over Hong Kong denne gang. Men mon ikke vi ogsaa klare den!!!! Lander ioevrigt i Koebenhavn tirsdag aften kl. 19.10 lokal tid.

Idag har vi vaeret paa marked og i et spansk kvarter med en masse flotte huse (se billede).
Det er kun inde i centrum at der er butikker der er aaben. Det har vi udnyttet paa det groveste, saa derfor har vi vaeret noedt til at koebe en ekstra taske til at have vores ting med hjem i :-) Ellers er der ikke sket saa meget her paa den anden side af jorden, og vi har ikke rigtig fuldt med i hvad der er sket i Danmark, saa vi glaeder os til at komme hjem og blive opdateret paa nyheder fra indland, udland og familie. Dani og Aske sover til middag nu, men jeg lovede lige Dani at ligge et billede ind af hendes vandrestoevler (dem som havde tjent hende i 13 aar), som stod af ved vestkysten. Dani mente i oevrigt at butikken sagtens ville tage stoevlerne retur, og goere dem vandre klar igen!!!! De skulle bare limes. Ja, tak. Der skulle vist mere til end lim for at holde dem sammen. Bedoem selv paa billedet.

Vi lader det staa lidt...... (for mindernes skyld)
P.S. STOEVLERNE ER IKKE MED HJEM

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

hvor e vi glade for at vide I nu er på vej hjem,vi glæder os meget.Tak for jeres fine beretninger. på gensyn mor

Anonym sagde ...

Hej med jer
Sikke nogle støvler - kan godt forstå hvis Dani stadig sørger over dem!!
Vil bare lige ønske jer en rigtig god tur hjem, håber den bliver en opllevelse lige som alt det andet I har været igenne.
Kys Aske og sig at jeg glæder mig til at se ham.
kh Connie

Anonym sagde ...

Hej med jer igen igen, det er altså en fantastisk måde at holde kontakt på :-)
Jeg glæder mig rigtigt meget til som jeg før har sagt at se og hører om jeres oplevelser.

I går var Carstens, vi og Connie samlet hos mor og far for at fejre far. Selv når I jo hjem så I kan fejre ham på den rigtige dag.

Vi tænker på jer og ønsker jer en rigtig god tur hjem. Knus og kærlige hilsner fra Birgit

Anonym sagde ...

hej med jer,tusind tak for skærmbilledet,hvor er det skønt knus mor