onsdag den 13. februar 2008

Smuk natur.....

Fra den 11 til 12 februar overnattede vi ved Fox gletscheren. Mens jeg tog opvasken begyndte folk at rende udenfor med deres kameraer. Vi loeb med ud og saa solen var ved at komme over bjergene. Et meget smukt syn. Herefter pakkede vi hurtigt sammen og koerte mod en Lake Matheson, hvorfra man skulle have en rigtig flot udsigt til New Zealands stoerste bjerg Mt. Cook. Helt rigtigt det var rigtigt smukt (se billedet).

Herefter tog vi hend til Fox gletscheren hvor man kunne komme rigtigt taet paa (dog ikke roere den pga. nedfald af is), men det var et fedt syn. Senere tog vi en lang koeretur fordi Aske sov saa godt. Vi krydsede Sydalperne og koerte ind i landet. Her aendrede landskabet sig markant. Bjergene er blevet mere bare. Vi er nu i byen Wanaka og i morgen koere vi sydpaa mod Queenstown.
Ellers har vi det alle 3 rigtig godt. Vi trives i vores "lille" Mazda Bongo (det hedder den altsaa :-)), som klare bjergene uden problemer. Aske's soevn varierer noget, men nattesoevnen er der ingen problemer med. Det sker saa meget omkring ham som han ikke rigtig vil gaa glip af. Vejret er rigtig godt her, saa han sidder kun i body og sommerhat. Graesset og sandet er helt nyt for ham, saa der er en del der skal udforskes. Dani og jeg hygger os ogsaa. Om aftenen naar Aske sover sidder vi udenfor og nyder aftensolen og et spil kort eller backgammon.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

hej med jer 3 kære. Hvor er det rart at følge jer ,alt vel her .skal hilse fra Ole og Lene ,Samt Espers Franks er kommet godt frem ,så må vi se om de får oplevet en masse uden Kims rundvisning .Knus mor.

Anonym sagde ...

Hvor er det hyggeligt at hører at Aske har faet en tand.Hvordan har han det? jeg er så glad for at jeg nu er på pc knus mor