fredag den 15. februar 2008

En tand!

Lige en lille hilsen uden billeder, da vi er et sted med MEGET langsom forbindelse... Vi omgiver os fortsat med fantastisk natur og har det helt fantastisk godt. I gaar ankom vi til Queenstown, hvor vi stadig befinder os. Byen ligger helt ned til en so og er omgivet af de smukekste bjerge, nogle med sne paa toppen - super flot...

Gaardagens begivenhed var dog, da vi opdagede, at Askes foerste tand er kommet frem! Hoejre fortand i undermunden titter lige frem. Jo jo, selvom man oplever alle mulige fantastiske ting og omgiver sig med smuk natur, kan vi stadig glaedes over livets smaa ting - vores soens foerste tand!! Hvis alle taender kommer frem paa lige saa stilfaerdig maade, har vi vist ikke soevnloese naetter med en graedende dreng i vente... Aske har det bare godt og der sker nyt paa daglig basis. Han har faaet vildt mange nye lyde, da-da-da, brrrr, hoeje skrig og meget mere. Han rejser sig op af alting naar han kan komme afsted med det og det at sidde ned, er allerede alt for kedeligt i laengden. Han er begyndt at have god appetit paa andet mad end mors "babs" og indtog f.eks. en halv kiwi til morgenmad i dag og pintoboenner med broed og avocado til aften.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

hej alle tre, ja så har jeg endelig fået tid til at kigge forbi og læse alle de spændende ting I skriver om. Det er jo fantastisk med den første tand - så selvfølgelig er det også spændende.
Jeg er her i weekenden i Hillerød sammen med Elias. Helge er i Skjern og drengene er på lejr med teenagere fra hele landet.
I morgen skal vi Gilleleje og se på alle fiskebådene og spise fiskefrikadeller med remoulade ved havnen. Jeg var der jo også i sidste weekend, sammen med mor, far, julie og Conni - syntes simpelthen bare også Elias skal opleve det. Kan I nu have en fortsat god tur.
Skal lige fortælle at vi har det mest fantastiske vejr for tide, høj sol, koldt og ikke ret meget vind.
Knus fra Birgit

Anonym sagde ...

Hej Alle 3 - Super at I får oplevet en masse; i øvrigt nogle super skønne billeder. Ja tingene udvikler sig hurtigt...nu kan Aske vel snart spise en stor bøf ;) Her i Stenderupgade er den største forandring nok, at Frigga har fået en rigtigt døgnrytme... sover fra 20 til 8 og er meget vågen om dagen. Selvom vi skriver februar er det lidt forårsagtigt lige nu... med masser af sol... Kan i passe på Jer og knus til Askemanden. Kh Frigga, Tante og Farbror.