tirsdag den 5. februar 2008

Kaikoura

Saa er det nogen dage siden vi har vaeret "paa" og vi bruger derfor lige et ojeblik paa at se nogle dage tilbage...

Den 2. febr. ankom vi til Kaikoura, som ligger paa Ostkysten. Det var en lidt nervepirrende tur dertil, for da vi manglede 80 km. sagde Kim "vi skal have benzin NU", men der kom ingen benzintank!! Vi sender en tak opad for at vi naede frem paa dampende og at ingen af os skulle ud efter benzin.
I Kaikoura koerte vi ud til spidsen og gik en fantastisk tur paa et par timer. Her saa vi bl.a. pelsede saeler og en masse fugle. Noget at turen gik vi oppe paa skraenten hvor vi havde en fantastisk udsigt, og noget af turen gik vi langs vandkanten - svaert at afgoere hvor der var mest fantastisk...

Den 3. febr. stod Kim tidligt op for at tage paa hvaltur. Havde han siddet bag tasterne nu, ville der formentlig vaere kommet en laaaaaaaaaang historie om hvor helt fantastisk det havde vaeret. Han saa KAEMPE (naa ja det er sadan nogle vist) hvaler, albatros og delfiner i massevis. Det var en stor stor oplevelse og han var helt hoej da han kom tilbage. Jeg har set nogle af de optagelser han har taget, og det ser fantastisk ud - og jeg kan lige forestille mig hvordan han har staet og klamret sig til raelingen med den ene hand og filmet med den anden for at fa det hele med. Vi proever lige at smide et filmklip ind fra hans tur lidt senere.

Ingen kommentarer: