fredag den 8. februar 2008

Motueka

Vi befinder os nu i en meget solrig lille by, kaldet Motueka. Vi ankom hertil i gaar eftermiddags og siden da, har den staaet paa ren afslapning. Vi traengte vist alle til lidt bilfri tid og tid til at bade, vaske toej, lege, sove og bare vaere! Det har saa vist sig, at det er det helt rigtige sted at goere ovenstaaende, for vi er paa en fantastisk campingplads hvor der er swimmingpool, spa, legeplads og ikke mindst, masser af sol!

Aske har faaet sin foerste tur paa en kaempe hoppepude, hvilket han syntes var helt fantastisk. En gyngetur blev er det ogsaa blevet til og i eftermiddag har vi saa alle vaeret i poolen. Foerst syntes Aske vandet var lidt koldt, men efter lidt tilvaenning, splaskede han rundt som han plejer i svoemmehallen.

Dani har lige vaeret en tur alene i spabadet til 1/2 times ren forkaelelse mens Kim spillede paa sin mobil og Aske fik en lur i bilen...

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Alle 3. Dejligt at se at I har det godt; og oplever en masse - og I er meget flittige ved tasterne. Må sige, at der ser super dejligt ud i NZ; ja man skulle være et skarn, hvis man ikke ville være der hvor I er...en grå februardag i DK kan vel dårligt konkurrere. Som andre også har skrevet er alt ved det gamle hjemme i den lille andedam. Det mest opløftende er at følge med i Frigga's udvikling - lige nu gribes der fat i alting, og det er en helt fantastisk ting at blive trukket i armene og komme op i siddestilling. Kan I passe godt på Jer selv og opleve en masse. KH fra Kusine F, Tante T og Onkel B.