fredag den 1. februar 2008

Hanmer Springs

I morges gik Kim afsted og efterlod Aske og jeg paa hotellet. Da han kom tilbage, havde han hentet vores bil (vores hjem den naeste maaneds tid) og autostol til Aske.

Alle vores ting blev laesset ind i bilen, og saa koerte vi forbi et stort oko supermarked og handelede ind... Ind i bilen igen, og saa blev det tid til at forlade Christchurch for nu. Turen gik nordpaa og efter ca. 1 1/2 time, ankom vi til Hanmer Springs, som ligger lidt oppe i bjergene inde i landet. Vi checkede ind paa en holliday Park (en slags campingplads) og her er vi saa nu.

Sevaerdigheden her i Hanmer Springs, er nogle varme kilder - og dem har vi saa vaeret oppe og svoemme i i dag. Det har vaeret rigtig varmt, saa det var skoent at blive koelet lidt ned.


Aske vil have det hele med, saa det er ikke meget han sover i loebet af dagen, men han er i hoejt humoer og haenger bare i. Nu er han dog ved at vaere lidt traet, saa snart er det tid til at faa lavet lidt mad, og saa skal han vist i seng.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej med jer 3
Det ser og lyder mægtig dejligt. Her i DK har det været snevejr i nat - så nu er der helt hvidt udenfor!! Og der er en storm uden lige. Så nyd vejret i NZ og tak for de løbende informationer, så vi løbende kan følge med i hvad der sker.
Knus herfra

Anonym sagde ...

Hej globetrottere.Tak for de flittige indlæg. Det er en fornøjelse at se de skønne billeder og læse de gode historier fra Jeres færden.Jeg har aldrig kommenteret på en blog før nu, men der er vel en første gang for alting her i verden... Her i København triller livet, Frigga har på en uge taget så meget på, at hun nu fylder sine skønne røde badebukser ud, og vi opgraderede svømmetiden til det dobbelte i torsdags - ikke at hun var imponeret. Da vi kom hjem, var hun klar til at lege igen. Så i næste uge må vi introducere nogle nye greb og flere vandfiduser. Vi glæder os til at høre nyt fra Jer og især glæder vi os til at høre om og fra pingvinerne... klems

Hanne sagde ...

nu trænger vi snart til lidt opdatering fra jer...
Her lidt fra os.

Lokalt fra det hjemlige i KBH.
I bliver naboer til et nyt ungdomshus! Det ser ud til at Frederikssundsvejen skole bliver tildelt de unge - så der skal nok komme lidt mere fest i gaden i det grå NV.
Jeres bil ryster! Ved ikke helt om det er habituelt, men det vil vi da gerne lige vide inden vi roder os ud i noget... Ellers har den allerede haft sit første værkstedsbesøg - dog kun en punktering... Er i ikke bare trygge ved at overlade bilen til os?!!!

Lokalt fra Græsted:
vi har fejret fastelavn, en isbjørn, en hest og en gulerod - gæt selv hvem der endte som hvad... Ungerne har lavet fastelavnsris, en tur i skoven, ud og købe ind, klippe katte og masker og så sætte det hele på. De var så stolte og glade. Eneste irritation var Esther der hele dagen stod op pegede op på sit mens hun sagde mere, mere, mere...
Jokerbabyen sparker, mosler, drejer og danser rundt derinde. Jeg er ihvertfald ikke tvivl om at den er til stede! Endelig kan den mærkes udenpå og ungerne sidder tålmodigt og venter på et spark.
Har lige talt mine dage på arbejdet inden jeg går fra - 19 hvis alt går vel, det er da til at overskue!

Mon jeres mail duer derude - in case der skal emner på bordet som ikke egner sig til det fri cyberspace?

Og så bliver det nok allerede denne weekend vi tager ind og låner jeres lejlighed. HEidi og jens m 4, kommer det meste af vinterferien - der bliver tryk på, men vi glæder os meget.

Håber i har det godt og passer godt på hinanden og Aske. Det føler jeg mig nu egentlig ret sikker på i gør. Mange knus fra mig og mine.
Kærligst Hanne